onsdag 1 december 2010

Signering på SF bokhandeln 3 dec kl.17-19

Hej! På fredag mellan 17-19 kommer jag att signera böcker ur serien Isporten på SCIENCE FICTION BOKHANDELN i Stockholm (se kartan nedan). Passa på att träffa mig och få böcker signerade!

Varmt välkommen!
Jonna Berggren


Recension: "I en kall värld, som präglas av magi, finns människobarnen Johanna och Mads från Frillesås. Redan i andra delen, Trolldräparen (2009), om Isporten kommer de ifrån varandra. Johannas öde är sammankopplat med de mäktiga mammutarnas, och i följe med dem har hon mött en lika fascinerande flicka vid namn Miika. Mads och vännen Maya hålls som fångar av drottningens fruktade krigare.
Även om Isporten är en serie om makt, förräderi, magi och öden, finns det lika många känslor för dagens ungdomar att känna igen sig i. Svartsjukan som kan uppstå mellan två kompisar, hur lätt man blir sur när man är hungrig, och hur mycket ett enda leende kan värma.
Här bland älvor, vättar och troll är samspelet mellan människa och natur så väl hopflätat att det är en fröjd att betrakta.
Det är också en frisk fläkt att läsa om tuffhet och styrka hos flickor och känslighet hos pojkar. Serien är väl lämpad att läsas från lässlukaråldern och uppåt, språket flyter lätt även för de ovana läsarna. De korta spännande kapitlen fungerar fint till högläsning."
Sofia Carlenberg Bibliotektjänst

1 kommentar: