tisdag 17 januari 2012

Liebster Blog Award


Vad glad jag blir min första bloggutmärkelse - Liebster Blog Award. Det Kim M Kimselius som skickat den till mig. Tack så jättemycket!
Nu vet jag att Liebster betyder käresta. Man skickar utmärkelsen vidare till fem bloggare som man uppskattar extra mycket. Här följer fem regler:

 1. Klistra in awarden i din blogg
 2. Tacka personen som gav dig utmärkelsen och länka till dennes blogg.
 3. Skriva ner de fem bloggare som man vill lämna utmärkelsen vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
 4. Lita på att de som du valt sprider uppskattningen till andra bloggare.
 5. Det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!
Jag vill ge min Liebster Blog Award till:


http://jessikaberglund.blogspot.com/: För din orginalitet och underbara beskrivningar av djur och natur. Dina ord förmedlar mycket känsla och närvaro. När jag går in på din blogg är det som att gå ut i naturen!
http://johanlindback.wordpress.com/: För att du bloggar om intressanta ämnen och inte är rädd för att ha en åsikt. Det är som åsikter inte är inne just nu och jag saknar djupen och diskussionerna, du bidrar med din del!
http://hjarnfysik.blogspot.com: För att du skriver så intressant om träning och hjärnan, två favoritämnen. Min dröm är att kunna börja springa igen och din blogg peppar och informerar på ett sakligt och "vetenskapligt" sätt som tilltalar mig.
http://rosenfonstret.wordpress.com/: För din humor, rättframma sätt och hur du givmilt delar med dig av det hårda men lustfyllda arbetet med att skriva en bok.
http://skriva.net/ För att bloggen är så bra helt enkelt. För alla som gillar att skriva och vill inspireras och få nyheter inom skriveri och litteratur.  

3 kommentarer:

 1. Tack!
  Vad glad jag blir, nu ska jag fundera på vart jag skickar detta vidare...
  Kram
  Jessika

  SvaraRadera
 2. Tack vad kul att få en award från en riktig författare:) Det var nog den roligaste awarden jag fått:)

  Jag skrev ihop ett litet nybörjarprogram för något inlägg sedan som kan kanske kan vara intressant ifall du vill komma igång? Hör gärna av dig hur det går isf. Förresten, första gången jag kollade den här bloggen läste jag "i sporten". Så funkar min hjärna. haha, sen fattade jag:D
  /Johan

  SvaraRadera
 3. Härligt att du blev glad för utmärkelsen Jonna. Den förtjänar du!
  Kram Kim

  SvaraRadera